Updates

Smart String ESS System Luna2000-200kWh-2H1

Dit krachtige batterijsysteem van Huawei is specifiek ontwikkeld voor de zakelijke, commerciële en industriële markt. Het biedt een complete plug-and-play-oplossing die niet alleen de belasting van het netwerk vermindert, maar ook overtollige opgewekte zonne-energie opslaat. Deze lithium-ijzerfosfaat (LFP) accu is AC aangesloten (400Vac) en wordt geleverd met een 100kW PCS (Power Conversion System) om de batterij efficiënt op te laden en te ontladen. Het systeem omvat een innovatief koelsysteem dat zorgt voor een langere levensduur, evenals een uitgebreid veiligheidssysteem met een geïntegreerd brandbeveiligingssysteem. Meer weten? Neem contact op of download de whitepaper.

Download Whitepaper

De opinie van Unisun

Andre van Unisun & Leon Heijkoop

Andre Kempenaars & Leon Heijkoop

Van Unisun Energy

“Wij horen en zien de zorgen over netcongestie en de impact ervan op onze energievoorziening. Steeds vaker komen ondernemers bij ons die zich terecht zorgen maken over hun toekomst. Het toenemende gebruik van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen en windmolens, brengt uitdagingen op het energienet met zich mee. Het is belangrijk dat we deze problemen proactief aanpakken en oplossingen bieden die niet alleen morgen meegaan, maar ook de toekomst aankunnen. 

Daarom geloven we bij Unisun in geavanceerde technologieën, zoals slimme netwerken en batterijoplossingen, om de pieken en dalen in de energieproductie beter te kunnen beheren. Daarnaast geloven we sterk in de samenwerking tussen ondernemers, netbeheerders, overheidsinstanties en bedrijven zoals ons. Alleen met een gezamenlijke inspanning kunnen we ervoor zorgen dat we de infrastructuur verbeteren en slimmer maken. De behoefte om door te ontwikkelen is er en de urgentie nog meer, daarom zetten wij vandaag al stappen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de grootgebruikers.”